Physician with Heart Model

Termékekre vonatkozó szakirodalom

A termék dokumentációja országonként eltérő lehet.

Csak azt a termékdokumentációt szabad használni, amely abban az országban érvényes, ahol a betegen el fogják végezni az eljárást.

Lényeges tudnivalók.

Előfordulhat, az eszközök és böngészők egyes kombinációi esetében a tartalom nem megfelelően jelenik meg.; A Boston Scientific nem minden ország és/vagy termék esetében biztosít a termékekre vonatkozó elektronikus szakirodalmat.

A dokumentumok előzetes értesítés nélkül változhatnak.

Ez a weboldal minden esetben az ön földrajzi területén jóváhagyott aktuálisan legújabb változatokat tartalmazza. Előfordulhat, hogy a dokumentumban szereplő információk nem vonatkoznak a termék összes korábbi változatára. A megfelelő választás biztosítása érdekében tekintse át a beállítási jellemzőket. Az eszközök használata vagy beültetése, valamint utógondozás előtt át kell tekinteni a szakkiadványokat. 

Adobe Reader letöltése.

A legjobb eredmény érdekében az Adobe Reader alkalmazással érdemes megnyitni a Boston Scientific szakkiadványait. A legújabb verzió térítésmentesen letölthető.

Az Adobe és a Reader az Adobe Systems Incorporated védjegyei.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben problémái adódnak a dokumentumok elérésével, vagy az irodalmakat nyomtatott formában szeretné megkapni, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, vagy a helyi képviselőjével: