Literatura produsului variază în funcție de coordonatele geografice.

Utilizați numai literatura de specialiate a produsului specifică regiunii în care pacientul este supus procedurii.

Lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți.

Este posibil ca unele combinații de dispozitive și browsere să nu afișeze corespunzător.; Boston Scientific nu furnizează documentație despre produs în format electronic pentru toate țările și/sau produsele.

Documentele pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Acest site web va conține întotdeauna cea mai recentă versiune aprobată în regiunea dvs. S-ar putea ca informațiile incluse să nu se aplice tuturor versiunilor precedente ale produsului. Examinați caracteristicile de configurare pentru a asigura o selectare adecvată. Consultați documentația înainte de utilizarea sau implantarea unui dispozitiv sau înainte de îngrijirea de urmărire. 

Obțineți Adobe Reader.

Pentru rezultate optime, utilizați Adobe Reader pentru vizualizarea literaturii Boston Scientific. Descărcați gratuit cea mai recentă versiune.

Adobe și Reader sunt mărci înregistrate ale Adobe Systems Incorporated.

Serviciul clienți.

Contactați medicul de asistență primară pentru orice întrebări cu privire la dispozitivul dvs. medical.

Pentru a obține un exemplar pe suport de hârtie al literaturii de pe acest site, utilizați funcția de imprimare din Adobe Reader și orice imprimantă de birou. Ca alternativă, contactați Boston Scientific pentru a solicita un exemplar pe suport de hârtie, care să fie tipărit și trimis prin poștă.

Informațiile de contact ale departamentului de asistență clienți Boston Scientific pot fi găsite la Boston Scientific