Physician with Heart Model

Productinformatie

De productdocumentatie varieert per geografische locatie. Selecteer uw land, taal en rol voordat u een zoekopdracht start.

De productdocumentatie varieert per geografische locatie.

Gebruik uitsluitend de productiedocumentatie die bestemd is voor de plaats waar de procedure wordt verricht.

Wat u moet weten.

Het is mogelijk dat bepaalde combinaties van apparaten en browsers geen goede weergave bieden.; Boston Scientific verstrekt geen elektronische productinformatie voor alle landen en/of producten.

Documenten kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.

Deze website zal altijd de meest recente versie bevatten die is goedgekeurd in uw geografische regio. De vermelde informatie geldt mogelijk niet voor alle vorige productversies. Controleer de configuratiekenmerken voor een juiste selectie. Raadpleeg de documentatie voordat u een hulpmiddel gebruikt of implanteert, of voorafgaand aan nazorg. 

Download Adobe Reader.

Gebruik voor het beste resultaat Adobe Reader om de documentatie van Boston Scientific te lezen. Download gratis de meest recente versie.

Adobe en Reader zijn handelsmerken Adobe Systems Incorporated.

Klantenondersteuning

Als u moeilijkheden ondervindt bij het verkrijgen van toegang tot documenten of een papieren exemplaar van een document op deze website wilt aanvragen, neem dan contact op met de klantenservice of de plaatselijke vertegenwoordiger in uw land.