Patient & Physician Smiling

Termékekre vonatkozó szakirodalom

A termék dokumentációja országonként eltérő lehet.

Csak azt a termékdokumentációt szabad használni, amely abban az országban érvényes, ahol a betegen el fogják végezni az eljárást.

Lényeges tudnivalók.

Előfordulhat, az eszközök és böngészők egyes kombinációi esetében a tartalom nem megfelelően jelenik meg.; A Boston Scientific nem minden ország és/vagy termék esetében biztosít a termékekre vonatkozó elektronikus szakirodalmat.

A dokumentumok előzetes értesítés nélkül változhatnak.

Ez a weboldal minden esetben az ön földrajzi területén jóváhagyott aktuálisan legújabb változatokat tartalmazza. Előfordulhat, hogy a dokumentumban szereplő információk nem vonatkoznak a termék összes korábbi változatára. A megfelelő választás biztosítása érdekében tekintse át a beállítási jellemzőket. Az eszközök használata vagy beültetése, valamint utógondozás előtt át kell tekinteni a szakkiadványokat. 

Adobe Reader letöltése.

A legjobb eredmény érdekében az Adobe Reader alkalmazással érdemes megnyitni a Boston Scientific szakkiadványait. A legújabb verzió térítésmentesen letölthető.

Az Adobe és a Reader az Adobe Systems Incorporated védjegyei.

Ügyfélszolgálat.

Az orvostechnikai eszközével kapcsolatos bármilyen kérdés esetén forduljon bizalommal az alapellátást biztosító orvosához.

A webhely dokumentációjának nyomtatott példánya az Adobe Reader nyomtatási funkciójával bármely asztali nyomtatón kinyomtatható. Másik lehetőségként kapcsolatba léphet a Boston Scientific vállalattal, és kérheti saját címére a nyomtatott példány megküldését postán.

A Boston Scientific ügyfélszolgálatának elérhetőségei a Boston Scientific